FORNØYD: Oddvar og Solfrid Pedersen er fornøyd med at Bibelcampen ikke ble avlyst på grunn av korona. FOTO; Brit Rønningen

Med fast plass på Bibelcampen

For Solfrid og Oddvar Pedersen er Lyngdal Bibelcamp en del av sommeren, og de er glade for at årets bibelcamp ikke ble avlyst på grunn av korona.

LYNGDAL: Kveldsmøtet på Lyngdal Bibelcamp er ferdig. Aud Karin Ringvoll har vært taler og tatt for seg personer i Apostlenes gjerninger. Folk er på vei ut av KVS Hallen, og blant dem er også ekteparet Solfrid og Oddvar Pedersen fra Bømlo.

Styr
‒ Det er mye styr med korona. Jeg kjenner ikke på samme gleden her på Bibelcampen på grunn av det, innrømmer Oddvar.

På fjorårets Bibelcamp ble han intervjuet av sambåndet.no om hvordan han i 2018 fikk diagnosen kreft med spredning, og han fikk beskjed om at han kunne ha tre til seks måneder igjen å leve. Pedersen søkte forbønn og da han på sensommeren 2018 tok nye undersøkelser, viste det seg at han var kreftfri. Han var blitt helbredet.

Fornøyd
‒ Men jeg er veldig fornøyd med at dette er blitt alternativet til å ikke ha noe Bibelcamp, at det blir gjennomført og at de som ikke kan komme, kan høre på nettet det som blir forkynt her, sier Oddvar.

Koronaviruset har ikke fått ham til å holde seg borte fra årets Bibelcamp. Han og kona var på Lyngdal Bibelcamp for første gang i 1969, og de siste tretten årene har de hatt fast plass her.

Oppmuntret
‒ Vi føler at det er veldig mye jobb med vasking og renhold. De ansatte gjør en utrolig god jobb, synes Solfrid og legger til:

‒ For oss er det kjekt å se så mange unge familier, og vi blir oppmuntret av det. Det er også kjekt å se møteteltet igjen.

De kom tirsdag første uka og skal være på Bibelcampen til nest siste uke.

‒ Det var veldig mange som var her første uka, forteller Oddvar.

Han tror det kan henge sammen med at Marit Stokken Berland og Irene Krokeide Alnes talte og sang på kveldsmøtene.

‒ Det er mange som vi høre dem, sier Oddvar Pedersen.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.